27.3.10

L'Hora del Planeta 2010



L'Hora del Planeta 2010 serà la més gran crida a l'acció organitzada mai. Servirà per demostrar que, actuant junts, tots som part de la solució al canvi climàtic, malgrat l'insuficient acord de Copenhaguen.

Cabrils s’adhereix a l’Hora del Planeta durant un quart d’hora

Com l’any passat, l’enllumenat públic del centre del poble s’apagarà a les 20,30h. i restarà apagat durant un quart d’hora, la Regidoria de Medi Ambient ha pres la decisió de realitzar l’acció, únicament, al centre del poble per considerar que a les urbanitzacions podria resultar perillós. Enguany l’acció es mobilitza sota el lema “Apaga el llum, encén el planeta” sota la coordinació de l’organització ecologista WWF.
L'Hora del Planeta de WWF pretén implicar a més de mil milions de persones i mobilitzar a 6.000 ciutats del món per demostrar el suport global a l'acció contra el canvi climàtic.
El dia 27 de març de 2010, de 20.30 a 21.30, descobreix el que milions de persones poden fer juntes.Un gest, un símbol; mil milions de gestos, una acció global pel clima.
L'Hora del Planeta és una iniciativa global de WWF on els individus, escoles, organitzacions, empreses i governs apaguen les seves llums durant una hora per votar a favor de l'acció sobre el canvi climàtic. En votar amb els seus interruptors de llum, els participants de l'Hora del Planeta envien un poderós missatge visual als seus dirigents exigint acció immediata sobre el canvi climàtic.L'Hora del Planeta és l'esdeveniment climàtic més gran en la història.
El 2009, van participar més de 4,000 ciutats en 88 països, incloent 200 ciutats espanyoles.WWF espera a través de l'Hora del Planeta generar impuls polític per a l'adopció d'un tractat mundial ambiciós, just i vinculant sobre clima per reduir les nostres emissions de carboni, després dels decebedors resultats de la Cimera de Copenhaguen.