26.3.10

Tot i els aldarulls, el plenari aprova tots els punts de l’ordre del dia

Comunicat de l'Ajuntament de Cabrils
La convocatòria del ple del 25 de març de 2010 tira endavant íntegrament



Abans dels lamentables fets ocorreguts durant la realització de la sessió plenària ordinària d’ahir vespre, el Govern municipal aprovà l’establiment del servei públic de la piscina coberta, el reglament de la Policia Local, l’ordenança de subvencions, el Pla d’acció per l’energia sostenible i l’inici de l’expedient per l’externalització del servei de manteniment de jardineria i neteja dels espais verds públics del municipi. Va ser en aquest darrer punt quan van començar els aldarulls provocats per membres del sindicat Comissions Obreres, la majoria d’ells de fora del municipi de Cabrils.
Davant del seu comportament, totalment irrespectuós, impossibilitant la continuació del plenari, l’Alcalde es va veure obligat, després de sol•licitar en diverses ocasions el cessament en aquesta actitud, a desallotjar el Saló de Plens amb l’actuació de les forces de l’ordre públic.
Va ser sorprenent l’actitud dels membres de CIU, VIC i PPC, d’abandonament de les seves funcions com a regidors, que tenen amb el plenari, argumentant la injustícia d’externalitzar el servei de parcs i jardins i recordant les que ja s’han portat a terme de neteja viària i manteniment de l’enllumenat públic.
El Govern municipal, mitjançant l’edició d’un díptic, ha informat als veïns dels motius pels quals és convenient, i beneficiós, pel poble l’externalització d’uns serveis especialitzats, mantenint els treballadors subrogats de la brigada de parcs i jardins, neteja viària i manteniment d’enllumenat, les mateixes condicions laborals que gaudeixen en l’Ajuntament.