15.6.10

Presentació de l'entitat Oncolliga i del llibre "Alícia en un món real" d'Isabel Franc i Susanna Martín



18 Juny de 2010 - 20:30 h
A càrrec de Rosa Maria Pujol

Lloc: Biblioteca Pública


FUNDACIO ONCOLLIGA
Fundació Lliga Catalana d'Ajuda Oncològica


La creació d'Oncolliga respon a la necessitat d'omplir el buit que existeix en l'atenció psico-social del pacient diagnosticat amb càncer i la seva família i aconseguir que la lluita contra el càncer a Catalunya tingui una resposta a les necessitats de la comunitat.
Presentació
Oncolliga -Fundació Lliga Catalana d'Ajuda Oncològica- és una entitat sense afany de lucre, que té per finalitat l'atenció al malalt de càncer i la seva família al llarg de tot el procés de la malaltia, alhora que realitza activitats de divulgació, prevenció i rehabilitació.



"Alícia en un món real
Aquest és el títol del nou còmic d'Isabel Franc i Susanna Martín. Un còmic que vol explicar d'una manera divertida i valent la història d'una dona que ha superat el càncer de mama.

Isabel Franc, Susanna Martín
L´Alicia que us presentem no viu en el País de les Meravelles. Ha passat per una experiència que, lamentablement, és real i comuna per a moltes dones: un càncer de mama. Tanmateix, gràcies al seu esperit lluitador, esvalotat i positiu, ha sabut donar la volta a la situació. Ni el periple de la malaltia ni els tractaments agressius ni l´extirpació d´un pit li han robat el sentit de l´humor. La protagonista d´aquesta història ens explica la seva aventura partint d´un lema molt clar: la vida després del càncer ja mai no és igual... però ve a ser el mateix.

Per més informació 
 http://isabelfranc.blogspot.com/
també podreu llegir les primeres pàgines de la novel•la)