22.1.09

Anem al cinema

Avui estrenem una nova secció titulada "Anem al Cinema", que recull les estrenes de la cartellera de Mataró amb la finalitat d'orientar els lectors sobre les millors pel·lcules. Aquesta setmana recomanem:

RESISTENCIA

Fitxa artística
LIEV SCHREIBER
JAMIE BELL
DANIEL CRAIG

Fitxa tècnica
Director : EDWARD ZWICK
SINOPSI:
Segona Guerra Mundial. : L'any 1941 i els jueus d'Europa Oriental estan sent massacrats a milers. A la Polònia ocupada, tres germans (Daniel Craig, Liev Schreiber i Jamie Bell) aconsegueixen escapar-se d'una mort segura i es refugien en els densos boscos del voltant de casa seva, que coneixen des de la seva infància. Allà inicien la seva desesperada lluita contra els nazis. Els tres germans convertiran la lluita per la supervivència en alguna cosa molt més important, una forma de venjar les morts dels seus éssers estimats al salvar a milers de persones. Al principi és quant poden sobreviure però, a poc a poc, a mesura que s'estenen els rumors sobre el seu coratge, comencen a atreure a altres, homes i dones, joves i ancians, disposats a arriscar-ho tot per un instant de llibertat.
trailer web oficial.
Cometari:
Resistència està basada en fets reals ocorreguts durant la Segona Guerra Mundial .Per a Zwick, Director un dels majors reptes a l'hora de fer que la història cobrés vida era buscar una manera de condensar tres anys d'angoixant lluita, rivalitat entre germans i penúries físiques en una pel·lícula de dues hores. Rodada a Lituània ofereix l'oportunitat de veure un paisatge autèntic. Director d'ofici, ha rodat pel·lícules d'èxit comercial, com: "Diamants de sang", un al·legat contra el tràfic d'armes o "L'últim samurari" i "Llegendes de passió". D'altra banda l'actor Daniel Craig de llarga trajectòria ara conegut per ser el nou Bond.


EL INTERCAMBIO

Fitxa artística
ANGELINA JOLIE
JOHN MALKOVICH
AMY RYAN

Fitxa tècnica
Director : CLINT EASTWOOD

SINOPSI:
Los Angeles, any 1928. Christine Collins (Angelina Jolie) és una mare que recupera al seu fill, al qual havien segrestat mesos abans. Però en la bogeria del molt fotografiat retrobament, comença a sospitar que el nen que li han lliurat no és el seu fill. Malgrat unes forces de l'ordre corruptes i d' una opinió pública més que escèptica, intenta dilucidar el misteri costi el que costi. Titllada de boja i incapacitada, per fi troba un aliat en la reverend Briegleb (John Malkovich), que l'ajudarà en la seva recerca.
web oficial

Cometari: Un factor d'interès principal és el director Clint Eastwood. Qualsevol film d'ell, sigui com a director, actor o productor és tota una garantia de bon cinema. La seva evolució ha estat constant . A més, tenim l'oportunitat de veure a la recent nominada a l'oscar a la millor actriu principal, Aneglina Jolie. (Filmografía de Angelina Jolie).

Finalment, aprofitem aquesta secció per reproduir les candidatures seleccionades pels Oscars: Nominacions Oscar 2009.

Bon cap de setmana i bon cinema!