30.1.09

Cap de setmana plujós

Avui s'esperen precipitacions de pluja, durant la primera meitat del dia s'espera una temperatura mínima de 8°C, el vent serà fluix d'uns 18km/h. i direcció est. Durant la tarda el vent serà de tipus brisa fresca amb una velocitat de 29km/h. i de direcció est, la temperatura màxima serà de 13°C. Probab. Precip: 85%.

Diumenge: precipitacions, durant la primera meitat del dia s'espera una temperatura mínima de 6°C, el vent serà de tipus brisa fresca amb una velocitat de 36km/h. i de direcció nord-est. Durant la tarda el vent serà fluix d'uns 14km/h. i direcció sud, la temperatura màxima serà de 12°C.

Precipitacions: Se n'esperen a qualsevol punt d'entre febles i moderades, que serien poc abundants en conjunt. Les més importants s'enregistraran a partir de migdia i a punts del litoral i del prelitoral on podran ser abundants.


Protecció Civil recomana evitar anar a bosc: La Direcció General de Protecció Civil recomana evitar anar al bosc davant el risc que la pluja que pugui caure aquest proper cap de setmana pugui fer caure arbres malmesos per l'efecte de les últimes ventades.