31.1.09

Canvis de circulació per arribar a Cabrils des de Vilassar de Dalt degut a la canalització de la riera de Targa

La canalització de la riera Targa de de Vilassar de Dalt obliga a tallar en trànsit. A continuació, detallem les mesures alternatives per accedir al centre del poble i a Cabrils.

Des d'aquest dimecres 28 de gener no es pot circular pel carrer Vidal i Barraquer entre Manuel Moreno i riera de Targa. Això es deu al tall de la cruïlla d'aquesta carrer amb la riera per les obres de soterrament. Així doncs, els vehicles que circulin pel carrer Vidal i Barraquer se'ls obliga a pujar pel carrer Manuel Moreno per accedir al centre del poble. D'altra banda, la primera fase de la rehabilitació està a punt d´acabar, només falta pavimentar el tram entre els carrers de Vidal i Barraquer i de Narcís Monturiol. La finalització d´aquest sector suposarà una millora pel que fa al moviment de vehicles, sobretot a nivell industrial, i també marcarà l´inici de la fase següent, així la meitat de la riera quedarà totalment asfaltada i viable.

A mitjans de febrer començarà la nova fase de soterrament, que es preveu més complicada que l'anterior ja que és la zona cèntrica i més transitada. Es tallarà la riera de Targa entre els carrers de Vidal i Barraquer i de Sant Sebastià obligant a tots els conductors provinents de Cabrils - i acostumats a passar pel centre la vila - a canviar l´itinerari i utilitzar el camí de la Fornaca per arribar a l´accés a l´autopista, així com la N-II accedint per l´altra carretera interurbana (riera de Cabrils).

El projecte té un pressupost de més de set milions.d'euros que inclou també la canalització, mitjançant una canonada d'un metre de diàmetre, dels torrents Lloveres i Daniel. Recordem que estàs obres pertanyen al pla d'inversions al Maresme per la Generalitat.