14.11.06

Agenda d'activitats de la setmana

El divendres 17 A LES 20:30 , a la Biblioteca hi ha la XERRADA: "VIURE I PENSAR EN POSITIU", a càrrec de Núria Vendrell, de Taleia Cultura. Creiem que és una proposta molt interessant per aprendre a reflexionar i a gaudir del nostre temps i espai individual; i alhora per a enriquir les nostres vivències vers els altres. Veniu i amb la vostra assistència compartirem un temps, que segur, serà "positiu" per a tots.

Relació d'actes:

DISSABTE 18: Hora: 19,30. Lloc:La Fàbrica. "Els ocells de Cabrils", Xerrada a càrrec de Toni Marín.

DIUMENGE 19: Hora: 9,30. Lloc:Pont de la Vela. Viatge en bus. Places limitades. Visita al Centre de Recuperació d’animals marins -CRAM- de Premià de Mar. "Visita guiada i gratuïta per conèixer l’únic centre de Catalunya que es dedica a la recuperació , investigació i salvaguarda d’espècies com tortugues, dofins, taurons i aus marines.

Hora: de 10 a 14h. Lloc : Hort de la Sta. Creu. "Circuit de bicicletes i quads ecològics". Vine a gaudir de l’esport més divertit a càrrec de Players.

Hora: de 10 a 18h. Lloc: Plaça de la Bodega. "El món dels estels". Vine a conèixer l'Univers en un planetari mitjançan activitats i una exposició a càrrec d'10 Planetaris.

Hora: de 10 a 20h. Lloc : La Fàbrica. "Exposició de Bolets ". Vine a conèixer els bolets de la nostra terra per arribar a ser un gran boletaire, a càrrec de Geno i Rosa Estrada.
Hora : 18h. Lloc: La Fàbrica. "Contes d’aigua i sal". Espectacle infantil a càrrec d'Isabel Sànchez.


Creiem ,que és interessant assistir a aquest acte per conscienciar-nos tots de la importància del MEDI AMBIENT i del nostre en particular.