29.11.06

RESULTATS DE LES ELECCIONS DEL SECTOR PARES AL CONSELL ESCOLAR DEL CEIP L'OLIVERA

El dilluns 27 de Novembre va tenir lloc les votacions per escollir els pares i mares que ens representaran al Consell Escolar. Durant els passats quatre cursos ens han representat Maria Aguayo, Laura Salom i Mariona Bosch, i enguany han arribat al termini de la seva representació. En aquesta convocatòria s'han presentat cinc candidats, dels quals només podien ser escollits dos (un menys segons ha comunicat per part del departament d'Educació).En aquest sentit, els resultats de la votació han estat els següents:

Total vots: 107
nuls: 2
blanc: 1.
Mercè Lluch .............Total: 52 vots.
Mercè Martín................. " : 50 vots.
Mariona Marchuach..... " : 30 vots.
Berta Mas ................... " : 25 vots.
Joan Torruella ............ " : 43 vots.

Així doncs, són proclamats com a representats del Sector Pares al Consell Escolar del Centre:
Mercè LLuch ( 52 vots.) i Mercè Martín ( 50 vots.). Tanmateix, resten al consell en David Murillo, Lucía Pérez i Maite Viñals, tots ells pares i mares escollits fa dos cursos. D’altra banda, informar que Pilar Famades (Directora del centre) ha estat la presidenta de l'acta de votació i Adolfo Rosales (pare) ha actuat com a vocal; juntament amb la Mireia Andreu (mare), ambdós escollits per sorteig.
Des de la redacció de Tu ets Cabrils volem felicitar als nous representants i a tots els pares i mares. Perquè tots fem escola.