2.12.07

Pere Bossa es proclama campió de Catalunya en curses d'orientació en BTT

La següent cita de l'esportista cabrilenc serà l'ironman d'Àustria


El cabrilenc Pere Bossa, en representació del club Xino Xano, s´ha proclamat campió de Catalunya de curses d´orientació en BTT a Santa Susana (Maresme). La prova consisteix en trobar, amb l´ajuda de la BTT i un mapa, una sèrie de fites col·locades estratègicament per la muntanya. A part de l´orientació en BTT existeix també l´orientació a peu, activitat esportiva que Bossa recomana a tots els cabrilencs "doncs és molt saludable, es realitza en un entorn natural, es pot fer en parella, a tots els nivells físics i en molt casos, molt familiar".

Un referent de l'esport cabrilenc

Pere Bossa s'ha convertit en un dels referents de l'esport del nostre poble. Actualment és el coordinador del futbol base del C.E. Cabrils on ha obert amb notable èxit un bloc que informa de totes les novetats del club. A més a més, Bossa és l'organitzador de la Duatló de Cabrils que es celebrarà el proper 30 de desembre (de la qual també ha creat un bloc). En aquest mateix sentit, la propera fita a llarg termini de l'esportista cabrilenc consistirà en la participació, juntament amb dos cabrilencs més - Xesco Recatalà i Alex Rebés - en l´IRONMAN de Klagenfurt (Aústria) el proper 13 de juliol de 2008. Aquesta prova consisteix en nedar 3800 metres, pedalar durant 180 km per finalitzar amb 42 km corrent. L´objectiu de Bossa és baixar de les 10 hores 30 minuts.


Des de la redacció del "Tuets" volem felicitar enèrgicament a Pere Bossa per l'assoliment d'aquest campionat nacional i, sobretot, per la dedicació i entusiasme amb que organitza els esdeveniments esportius de Cabrils. Moltes felicitats!