6.5.08

Badia i Morales inicien una caça de bruixes a CDC

Expulsen i expendienten militants històrics


La presidenta local de CDC, Avelina Morales, ha expulsat a Emília Godàs, militant històrica de CiU, per haver donat suport polític a una altra candidatura en detriment de CiU. De la mateixa manera, Morales ha obert un expedient disciplinari a la exregidora convergent - i també militant històrica - Conxita Cabot pels mateixos motius.

Dies enrera, el “Tuets” ja va avançar la intenció de la direcció local de CDC de Cabrils d’expulsar quatre militants que suposadament van donar suport a la moció de censura encapçalada pel PSC. Segons declaracions a El Punt del president comarcal de Convergència i membre de l’executiva local de Cabrils, Xavier Badia, hi ha «proves» per demostrar que aquests afiliats han ajudat a altres candidatures, sobretot als independents del Grup de Progrés de Cabrils (GPC).

En relació amb això, el “Tuets” ha pogut saber que la direcció local de CDC també vol emprendre mesures disciplinàries contra l’exalcalde Manel Pérez. A data d’avui, Pérez no ha rebut cap notificació.