22.5.08

El Punt: "CiU de Cabrils vol expulsar l'exalcalde Manel Pérez per haver aplaudit Colomer (PSC) en un ple"

Manel Pérez: « No pot ser que s'estigui observant i vigilant què fan i amb qui parlen els militants»


Segons informa avui El Punt, CiU de Cabrils vol que s'expulsi de la federació l'exalcalde convergent, Manel Pérez, per haver aplaudit en un ple l'actual batlle, Joaquim Colomer. De moment, aquest expedient ja s'ha passat a la direcció nacional, en què hi ha un comitè disciplinari, especialitzat a investigar aquests afers. Ara, a més de Pérez, hi ha dos militants de Cabrils als quals s'ha obert un expedient. L'exalcalde de Cabrils Manel Pérez considera «desmesurada, desproporcionada i fora de lloc» la mesura que ha pres l'executiva local. Pérez explica que assisteix amb assiduïtat als plens municipals i «puc haver aplaudit una intervenció de l'alcalde perquè em pot semblar encertada», assegura. Tot i això, Pérez reconeix que no comparteix la línia que la federació està portant a Cabrils. «Han apostat per la crispació i la divisió, quan el que haurien de fer és sumar», manté l'exalcalde. «No pot ser que s'estigui observant i vigilant què fan i amb qui parlen els militants. No crec que sigui la manera de funcionar», hi afegeix. L'exalcalde també explica que CiU de Cabrils no l'ha convidat a participar en res, tot i que es va posar «a la seva disposició», assegura.

El president comarcal de CDC i membre de l'executiva local de Cabrils, Xavier Badia, explica que els expedients «segueixen el seu curs». Ara, aquests casos s'estan investigant per uns instructors i Badia explica que «s'haurà de parlar amb les dues parts per aclarir els fets». Sobre els aplaudiments de Pérez a Colomer, Badia no es va voler pronunciar, però va assegurar que els militants expedientats «havien donat suport» a la moció de censura que es va presentar el mes de març en contra del govern en minoria de CiU i VIC (Veïns Independents de Cabrils). «Hi ha indicis», hi afegeix Badia.

El president comarcal va explicar que aquest procés «està molt reglamentat i és molt seriós», hi afegeix. «Fins i tot, en aquest tipus d'investigacions qui està més protegit és el militant», manté Badia, que considera que si finalment s'acaba expulsant algú de la federació «serà perquè ha fet molt malament les coses».