17.2.09

Ajuntament de Cabrils realitza una campanya de control i vigilància del cinturó de seguretat

Es tracta d’una campanya coordinada d’abast europeu

Fins el dia 22 de febrer, la Policia Local de Cabrils, amb la col·laboració del Servei Català de Trànsit, durà a terme la campanya de control i vigilància del cinturó de seguretat, que engloba temes referents a l’ús del cinturó i els sistemes de retenció infantil.
La intenció d’aquestes campanyes, a part d’informar i prevenir accidents, és conèixer la realitat dels hàbits de conducció i seguretat de les persones usuàries de les carreteres de tota Europa.
Durant l’any, el Servei Català de Trànsit i la Policia Local també col·laboraran en d’altres campanyes com l’alcoholèmia, la velocitat, el transport escolar de menors, l’ús de telèfons mòbils i el control de motocicletes i ciclomotors.
Les campanyes de prevenció fetes en coordinació amb les policies locals s’ha demostrat com una bona eina per a la millora de la seguretat viària. El Servei Català de Trànsit coordinarà i potenciarà les campanyes d’accionsde prevenció d’accidents: velocitat, sistemes de retenció mitjançant les directrius genèriques per a les policies locals sobre trànsit, circulació de vehicles i seguretat viària.Ajuntament
Les campanyes de prevenció fetes en coordinació amb les policies locals s’ha demostrat com una bona eina per a la millora de la seguretat viària. El Servei Català de Trànsit coordinarà i potenciarà les campanyes d’accions de prevenció d’accidents: velocitat, sistemes de retenció mitjançant les directrius genèriques per a les policies locals sobre trànsit, circulació de vehicles i seguretat viària .
de seguretat viària 2008-2010. (PDF 246 Kb)