18.2.09

Sortida guiada per la ruta prehistòrica (PR-36)

El Consorci del Parc de la Serralada Litoral, amb la col·laboració d'Educació Ambiental Ursus, organitza el diumenge 22 de febrer al matí (de dos quarts de deu a dos quarts de dues) una sortida guiada per la ruta prehistòrica (PR-36). La inscripció és gratuïta però cal reservar plaça.



La sortida començarà amb una trobada davant de l'església romànica de Sant Bartomeu de Cabanyes, a La Roca del Vallès. Des d'allà se sortirà a peu tot seguint el PR-36, també conegut com a Ruta Prehistòrica, tot visitant les diferents restes megalítiques (dolmens, pedres, etc.) Cap a les onze és previst esmorzar. En arribar a tocar a la població de La Roca del Vallès s'iniciarà la tornada als vehicles pel mateix camí. Es recomana portar aigua i l'esmorzar.


Dia: Diumenge 22 de febrer de 2009
Horari: De 09:30 a 13:30 hores
Organitza:Consorci del Parc de la Serralada Litoral ( col·labora Educació Ambiental URSUS).
Tipus: Sortida històrica
Descripció: 09:30 Trobada davant de l’església romànica de Sant Bartomeu de Cabanyes (La Roca del Vallès) on començarem la sortida .
09:45 Sortida a peu tot seguint el PR-36, també conegut com a Ruta Prehistòrica, tot visitant les diferents restes megalítiques (dolmens, pedres, etc.)
11:00 Esmorzar
En arribar a tocar a la població de La Roca del Vallès
s’iniciarà la tornada als vehicles pel mateix camí.
13:30 Fi de la sortida.
( porteu aigua i l’esmorzar)
Places limitades. Cal inscripció prèvia