15.9.08

Cabrils compta amb un nou equipament escolar


Dilluns serà un dia especial per molts infants d’arreu de Catalunya, que comencen (o retornen) a l’escola. Però n’hi haurà uns, a Cabrils, d’especialment afortunats, ja que començaran les classes en una nou equipament, el nou CEIP Mas Maria.

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya va donar el seu vist-i-plau a l’ús del nou equipament per al curs 2008-2009, en la darrera visita d’obres que s’hi va realitzar, juntament amb l’Alcalde i el regidor d’Educació.

Les obres del nou CEIP han estat enllestides tal i com s’havia previst des dels seus inicis constructius, així que els alumnes d’infantil i primària ja podran gaudir de les noves instal·lacions. Malauradament, però, enguany, i per causes alienes a l’actual equip de govern, no s’ha pogut començar el primer curs d’ESO a Cabrils.

Tanmateix, tant la Generalitat com l’Ajuntament segueixen treballant per tal que el proper curs 2009-2010 ja es puguin dur a terme els primers cursos de la ESO al municipi, mentre els tràmits burocràtics de la construcció de l’Institut d’Educació Secundària segueixen el seu curs.

Pel que fa als altres equipaments escolars de Cabrils, el CEIP L’Olivera i l’escola Bressol Germana Rosa Aymerich, estan a punt i preparats per l’inici d’un nou curs. En aquests centres està previst, per part del Departament d’Educació i de l’Ajuntament, realitzar obres de millora dels edificis, després d’haver analitzat les diferents peticions fetes pels propis centres.