2.9.08

El grup cabrilenc Nisei participarà en el Festival de Música de Manlleu


Els propers dies 5 i 6 de setembre tindrà lloc la primera edició del MúsicaLleu, a partir de les 22.30 hores, als jardins de Can Puget de Manlleu (Baixada de la Fidela, 1-3).
El festival de música independent en català de Manlleu, que compta amb el suport de l’àrea de Joventut i Cultura de l’Ajuntament, neix amb la voluntat de portar-se a terme anualment el primer cap de setmana de setembre.

Segons l’organització del MúsicaLleu, es tracta d’un festival que ofereix la possibilitat de gaudir de propostes musicals poc programades en els festivals de música convencionals. El MúsicaLleu té com objectius principals fomentar la música independent en català i apropar-la als i les joves i al públic d’arreu.

Enguany el cartell està format pels següents grups: Nisei, Tupolev, Inspira, Ivette Nadal, Pau Vallvé i El petit de Cal Eril. Es tracta de grups i compositors amb un cert reconeixement i que ja gaudeixen d’una bona crítica dins el panorama musical actual.
Les entrades pel festival MúsicaLleu encara es poden adquirir anticipades a través dels següents punts de venda: Mallot de la Margot (Manlleu), Si-dral (Punt d’Informació Juvenil de Manlleu) i Rock & Classics (Vic). El preu de les entrades és de 5 euros (un dia) i 8 euros (dos dies).