26.9.08

Cabrils participa a les Jornades Europees del Patrimoni amb una recorregut per les fonts del poble

Diumenge 28, a les 12 del migdia al CC La Fàbrica

Aquest diumenge, l’ajuntament de Cabrils, a través de la Regidoria de Cultura, organitza laRuta de les Fonts de Cabrils, a càrrec de Jaume Llonch, en motiu de les Jornades Europees del Patrimoni.

Més de 450 activitats a més de 200 municipis... en un sol cap de setmana!

Aquestes xifres són la prova de la bona salut de les Jornades Europees del Patrimoni (JEP) que, un any més, arriben puntuals a principis de tardor a Catalunya i al conjunt d’Europa.
En aquesta nova edició, seran els dies 26, 27 i 28 de setembre els elegits per celebrar la festa major del patrimoni a tot el territori i descobrir o, en molts casos, retrobar, la riquesa monumental dels pobles de Catalunya.

El Consell d'Europa va crear aquesta iniciativa l'any 1991 i, des d'aleshores, cada cop són més els països europeus que organitzen anualment activitats durant tot un cap de setmana de setembre.
Ajuntaments, entitats i agrupacions culturals locals d'arreu d'Europa són els encarregats d'organitzar les activitats amb un clar objectiu: facilitar els recursos necessaris per descobrir i viure el patrimoni cultural, concebut com un bé comú tant a nivell local com a nivell europeu.
Tallers, visites guiades, activitats pedagògiques, teatralitzacions,... ens ofereixen l'oportunitat de conèixer el nostre patrimoni i aprendre d’una manera propera i imaginativa.