24.9.08

El CAAD Maresme llança la campanya "Adopta'm" per intentar trobar una llar als animals abandonats


Molts ciutadans estan sensibilitzats i quan volen una mascota es dirigeixen als centres d'acollida per adoptar un gos o un gat. Tot i això, encara hi ha més gent incívica que incompleix la normativa abandonant el seu animal de companyia o deixant-lo que criï indiscriminadament per després desfer-se de la cadellada. Això està provocant que instal·lacions com el Centre d'Atenció d'Animals Domèstics de Companyia del Maresme (CAAD) s'estiguin quedant petites i necessitin, amb urgència, ADOPTANTS.

Per intentar trobar una llar per als gossos i gats que hi ha acollits al CAAD Maresme, s'ha llançat la campanya "Adopta'm" que té com a protagonistes principals 7 animals acollits al Centre. Cadascun d'ells, en representació dels seus companys, s'ofereix per cobrir un espai d'afecte, amistat i companyia amb els seus possibles adoptants.

La campanya, tot i mantenir la clàssica crida a l'adopció, defuig de les argumentacions que se centren en descriure com l'animal està patint el seu abandonament i intenta aportar un toc d'optimisme parlant del futur que aquests gossos i gats tindran quan trobin una llar. Dels llaços sentimentals que establiran amb els seus futurs propietaris i dels quals en sortiran beneficiades les dues parts perquè:

Seré el teu millor amic,

Et faré companyia,

Jugaré amb els teus nens i nenes,

T'animaré quan estiguis trist,

Vigilaré casa teva i et protegiré,

Escoltaré les teves confessions

I, sobretot....et faré i em faràs feliç

En total s'han editat 1.000 pòsters i 50.000 díptics que es repartiran en els 18 municipis del Maresme on el CAAD presta el servei de recollida d'animals abandonats: Alella, Arenys de Munt, Argentona, Calella, Caldes d'Estrac, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Montgat, Òrrius, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Santa Susanna, Tiana i Tordera. Però també s'ha creat una xarxa de distribució especial per poder arribar a ciutadans sensibilitzats de tota Catalunya.També podeu accedir al díptic, en versió on-line,

Podeu llegir-ne més detalls en aquest document adjunt.
Fitxer: dipticAdoptam.pdf