17.9.08

Detenen dos piròmans per calar foc en diferents zones boscoses al Maresme

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones per calar foc en zones boscoses al Maresme. Un dels arrestats hauria actuat en dos punts a Teià, un d'ells situat a un quilòmetre de la zona habitada. L'altre hauria cremat un matalàs en una àrea envoltada de vegetació a Premià de Dalt


Torre de guaita al turó de Baldiri (Premià de Dalt) destinada a la vigilància per a la prevenció d'incendis durant la campanya anual.
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Premià de Mar i la Policia Local de Teià van detenir la matinada de l'11 de setembre Benjamin R.S., de 42 anys, nacionalitat espanyola i veí del Masnou (Maresme), com a presumpte autor d'un delicte d'incendi forestal. L'arrestat hauria calat foc intencionadament en dos punts d'una àrea boscosa de la localitat de Teià (Maresme), a un quilòmetre de la zona habitada. Les flames no es van arribar a estendre gràcies a la ràpida actuació dels veïns.
El 10 de setembre, sobre un quart de dotze de la nit, un conductor que circulava pel camí de la Serra va veure com un cotxe s'aturava al mig de la via, impedint el pas a la resta d'usuaris, el seu ocupant baixava del vehicle, calava foc als matolls del voral i abandonava el lloc amb la vegetació cremant.
La descripció facilitada per aquest ciutadà va ser determinant perquè poc després es localitzés i detingués el presumpte autor de la crema, qui, suposadament, també va incendiar un altre punt, situat a un quilòmetre del primer. En tots dos casos el foc no va arribar a propagar-se gràcies a la ràpida actuació dels veïns, que van sufocar l'inici de les flames.
Avui Cat