30.9.08

Maresme Digital TV, a la Diada de les Telecomunicacions

La 7a Diada de les Telecomunicacions a Catalunya se celebra avui al Palau de Congressos de Fira de Barcelona i està organitzada pel Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya (COETTC) i l'Associació d'Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya (AETTEC). La televisió digital és un dels tres temes principals que es tractaran, una àrea en la qual el model del Consorci Digital Mataró-Maresme, amb Maresmedigital TV, és un referent com a canal públic local.


Us oferim el canal Maresme Digital TV per Internet Tv un clic


En el debat sobre "La quota de pantalla és baixa i no s'incrementa al ritme desitjat per tal d'assegurar l'apagada analògica", Jordi Marín plantejarà qüestions com les necessitats de cobertura del senyal o la importància de la creació de continguts digitals (TViP, TDT o TV satèl·lit) en la captació d'usuaris.

Durant la celebració de la Diada de les Telecomunicacions, Maresmedigital TV tindrà un estand amb informació sobre el canal on també es podrà veure el reportatge "1 any de Maresmedigital TV", realitzat i emès amb motiu del 1er Aniversari de les emissions en TDT del canal.