23.11.09

Guanyadors i guanyadores de la XXVI Mostra Literària del Maresme

En l'apartat de poesia al cabrilenc L’Àlex Cantó triomfa amb la poesia “La gota”.


Arenys de Munt ha estat aquest any la seu de l'acte oficial de lliurament de guardons als guanyadors i guanyadores de la XXVI Mostra Literària del Maresme. En aquesta edició hi han participat obres de 18 municipis de la comarca: Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona. Cabrils, Caldes d'Estrac, El Masnou, Montgat, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tiana, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

El jurat de la XXVI Mostra Literària del Maresme format per Jaume Prat, Jordi Bonet, Josep Lluís Rodríguez Bosch i Míriam Lloret més informació >


PO E S I A GR U P A
1r PREMI
LEMA: CRANC
TÍTOL: LA GOTA
AUTOR: ÀLEX CANTÓ MERCADO, CABRILS

El petit Àlex Cantó, alumne del CEIP L’Olivera, s’ha erigit guanyador del primer premi de poesia en la categoria A (6-8 anys). L’ Àlex va passar a participar en la Mostra del Maresme després que el 23 de abril passat ja rebés el primer premi en la Mostra Literària de Cabrils, com a guanyador local va passar a participar directament en la Mostra comarcal en la qual ha estat declarat guanyador pel jurat del Maresme.
El petit autor, que ha participat sota el pseudònim de CRANC, ha aconseguit el primer premi amb la poesia titulada “La gota”, poema que explica el viatge d’una petita gota d’aigua des del mar, fins a tornar de nou al mar, després de passar per tots els estats de l’aigua, des del vapor fins a la pluja i la neu i des dels núvols fins als cims de la muntanya per arribar de nou al mar viatjant al llarg d’un riu.