19.11.09

Presentació del llibre i del disc de "La Marató de TV3"

Vull saber contra què lluito” és l’eslògan de la campanya gràfica que s’ha presentat avui i que es distribuirà per tot el territori català el proper mes de novembre .

A Catalunya, al voltant de 400.000 persones pateixen una de les 7.000 malalties minoritàries .



El 13 de desembre tots podem ajudar-los a seguir investigant, a aconseguir que els malalts tinguin una millor assistència... Sovint, professionals i afectats se senten molt sols. Donem-los suport!

El 23 de novembre sortirà a la venda “El Llibre de La Marató”, i el 6 de desembre, el disc. Totes dues iniciatives són per recaptar fons per a les malalties minoritàries, que són l’objecte de l’edició de “La Marató” d’aquest any. Tanr el disc com el llibre tindran un preu de 9€. El primer es distribuirà amb els principals diaris només durant el 6 de desembre. El llibre es podrà trobar a les llibreries, a la botiga en línia de TV3 (www.tv3.cat/botiga) i com a novetat aquest any també estarà disponible en versió digital, e.book o en e.reader.
Totes dues iniciatives són per recaptar fons per a les malalties minoritàries, que són l’objecte de l’edició de “La Marató” d’aquest any. Serà un programa de catorze hores que presentarà Josep Cuní.
Si voleu veure algunes fotos del rodatge de l'espot de "La Marató de TV3" seguiu aquest link!