11.3.10

El Consell Comarcal presenta una querella contra el director general d'Evolution

El Consell Comarcal del Maresme ha interposat una querella contra Roberto Mondéjar, director general de l'entitat mercantil Evolution Race 2010 S.L., per entendre que podria haver comés un delicte d'estafa, un d'apropiació indeguda, dos relatius a la propietat industrial i un altre de propietat enganyosa en l'afer dels triatlons Challenge Costa de Barcelona-Maresme programats per aquest 2010.


La querella presentada davant el Jutjat d'Instrucció de Mataró fan referència al comportament d'Evolution, empresa organitzadora de les edicions del Challenge Costa de Barcelona-Maresme de 2009. L'escrit va acompanyat de les corresponents certificacions que acrediten que aquesta empresa va incomplir el conveni signat el 2009 amb el Consell Comarcal del Maresme i amb l'ajuntament de Calella en tant en quant, entre d'altres qüestions, no ha assumit el pagament de les despeses generades per les proves esportives: premis als guanyadors i guanyadores, proveidors...etc i que, segons les dades de les que disposa el CCM pugen a 273.735 euros.
Per aquest fet, i en relació als esdeveniments Challenge 2009, el Consell Comarcal entén que es podria haver comés un delicte d'apropiació indeguda.
En referència a l'organització de l'edició 2010 dels triatlons Challenge Costa de Barcelona-Maresme, el Consell Comarcal del Maresme comunica al jutjat que Evolution va establir unilateralment les dates de celebració del Half Challenge i del Challenge i va obrir les inscripcions als dos esdeveniments esportius sense tenir la confirmació de què es puguessin realitzar. Es més, actualment encara manté obertes les inscripcions a través del web: http://www.challenge-barcelona.com/home/intro4.html.