17.3.10

XVII Concurs de fotografia


XVII Concurs de fotografia
Els participants han de ser de la comarca del Maresme, aficionats a la fotografia (no professionals).

Els serveis i regidories de Joventut dels ajuntaments d’Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar organitzen, de forma conjunta, el XVII Concurs de fotografia per a joves d’entre 12 i 30 anys.

La temàtica del concurs és lliure i es poden presentar fotografies en color, blanc i negre, i digitals, amb un màxim de dues fotografies per participant. S’han de lliurar a qualsevol dels punts organitzadors abans del 14 de maig.
Respecte als premis, s’han establert dos per categoria, que seran "xecs regal" per a material audiovisual. En el grup A, participants de 12 a 17 anys, el primer premi és de 150 € i el segon de 75 €. En el grup B, de 18 a 30 anys, el premi és de 300 € per al primer premi i 200 € per al segon.

El veredicte es farà públic el 21 de maig a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch de Vilassar de Mar, coincidint amb l’inici de la inauguració de l’exposició de fotografies, que serà itinerant pels cinc pobles organitzadors. A Vilassar de Mar es podrà veure del 21 de maig al 12 de juny, a Cabrils del 18 de juny al 2 de juliol, a Argentona del 9 al 23 de juliol, a Vilassar de Dalt del 10 al 24 de a Cabrera de Mar de l’1 al 15 d’octubre.