17.3.10

Presentació del llibre "El tovalló groc" de Miquel Ribas i Figueras


Presentació del llibre "El tovalló groc" de Miquel Ribas i Figueras
19 Març de 2010 - 18:00 h » Lloc: Biblioteca Pública

Petita història d'un tovalló groc descolorit, d'El Cep i la Nansa Edicions. El conte explica la història d'un tovalló de color groc, que s'ha descolorit a causa del pas del temps. Una petita aventura per gaudir de la Llengua de Signes Catalana.

La col·lecció Ginjoler, pionera en l'aposta de publicar contes infantils adaptats a la llengua de signes catalana, presenta el volum número 8, de la mà de Miquel Ribas i les il·lustracions de Roger Padilla.

La col·lecció Ginjoler d'El Cep i La Nansa Edicions ofereix el text original de cada conte acompanyat d'una adaptació al català signat, un sistema de comunicació que utilitza el vocabulari de la Llengua de Signes Catalana (LSC) amb l'estructura de la llengua oral.
La peculiaritat dels contes Ginjoler és que abracen els infants, lectors/es, tan oients com sords. Inclou DVD!


Miquel Ribas va néixer a Barcelona l'any 1972. És llicenciat en Antropologia Cultural per la Universitat de Barcelona, i ha fet cursos de guió audiovisual.
Veure bloc. La revolta de Fort Pistraus.Actualment Miquel Ribas i Figueras, resideix a Cabrils.
La revolta de Fort Pistraus veure noticia tuetscabrils 17.11.09
L'any 2005 va guanyar el premi Goleta i Bergantí de narrativa amb l'obra per a adults Combinació Guanyadora. El 2006 va publicar per a nens i nenes En Bernat i la llàntia màgica i L'illa de Canibàlia, La nit dels capgrossos (Oxford, 2008), El disc de Newton (Ajuntament de Barcelona, 2008), El pop inquiet (Bambú, 2009), Petita història d’un tovalló groc descolorit (El cep i la nansa, 2010).