9.3.10

Previsions: temperatures fredes

Malgrat sol que llueix ara, serà incapaç de fondre tota la neu que va caure ahir a Cabrils, d'altra banda és possible, que aquesta tarda la neu torni fer acte de presència, de forma feble.

Totes les previsions indiquen que els propers dies, les temperatures tenen una tendència a la baixa, a la nit tindrem temperatures negatives, provocant gelades.

El paisatge nevat ens acompanyarà gairebé tota la setmana i en els llocs on no desfaci avui, molt posible, per estar en l'ombra, donada la quantitat caiguda. Pot dificultar el trànsit que tornarà a ser complicat
.


Previsió general
dimarts, 09-03-10

Precipitacions: són probables algunes nevades febles, disperses i minses al vessant nord del Pirineu. A partir de mitja tarda no es descarten algunes precipitacions aïllades a punts del litoral i Prelitoral central i sud de la Costa Brava, de neu per sobre dels 200 metres. Temperatures: les màximes pujaran de forma entre lleugera i moderada, i es mouran entre -3 i 2 ºC al Pirineu, entre 1 i 6 al Prepirineu, a la Depressió Central i al Prelitoral, i entre 5 i 10 al litoral

Dimecres:
baixaran arreu de forma moderada, tant les màximes com les mínimes. Hi haurà glaçades entre moderades i fortes a l'interior i febles al litoral.