18.10.07

Lavinia TV guanya el concurs del canal públic de la TDT del Baix Maresme

Segons ha informat El Punt, la firma Lavinia TV s'ha imposat de ple en el concurs per a l'explotació del canal públic de la TDT al sud de la comarca, Maresme Digital TV. El grup d'empreses ha aconseguit els tres lots amb què es va dividir la proposta: serveis tècnics, producció de programes i aplicació de la imatge gràfica del canal. El consell d'administració de Mataró Audiovisual, a instàncies del Consorci Digital Mataró-Maresme, ha adjudicat el contracte a Lavinia TV per dos anys i per un import total de 708.474,49 euros.

En un comunicat emès des del consorci, s'especifica que, entre altres raons, s'ha triat aquesta oferta «perquè queda avalada per una experiència demostrable en els mitjans audiovisuals de proximitat» i «perquè també s'ha tingut en compte que Maresme Digital TV és un mitjà audiovisual que va més enllà del canal de televisió digital».

Es dóna el cas que, entre les set propostes que es presentaven al concurs de la TDT del Baix Maresme, també hi havia la del Col·lectiu de Mitjans Audiovisuals, que pertany a Televisió de Mataró. La situació del mitjà, que ha aconseguit un dels dos canals privats de TDT del Maresme, es complica. TV Mataró entra ara en competència directa amb la gestió d'un canal públic perquè rep suport econòmic del mateix Ajuntament de Mataró. Des del consistori, però, s'ha defensat en diverses ocasions la seva continuïtat.