31.10.07

Morales es carrega el Comitè Executiu de CDC i proposa al seu gendre com a president

La fita del nou executiu serà aconseguir la fusió amb el VIC

L’actual alcaldessa, i fins ara presidenta de Convergència Democràtica de Catalunya (DCD) a Cabrils, Avelina Morales, ha amagat el fracàs de la seva gestió com a presidenta del comitè executiu local renovant, unilateralment, els seus membres. Segons fonts de CDC, Morales, una vegada més, ha actuat amb prepotència sense comunicar el cessament. En la sessió celebrada el passat 8 d’octubre es va acordar que el seu gendre seria el nou president en funcions.

L’anterior executiu va anar perdent la majoria dels seus membres per dimissions fonamentades en la manca d’operativitat del comitè i el seu nul interès per apropar-se a la militància i no promoure la captació de nous militants. Com a resposta a aquesta successió de baixes, l’expresidenta de CDC presentarà nous militants amb l’afany de poder dominar el nucli històric de la convergència local de Cabrils.

El nou executiu tindrà com a fita més important impulsar el partit local i treballar per aconseguir la integració amb el VIC (actual soci de govern) tal i com va manifestar Avelina Morales en la darrera assemblea de finals de juliol amb l’argument que la majoria de vots que havia obtingut el VIC de Serrano provenien d’electors convergents.