22.12.08

Cabrils destina els diners del Fons Estatal a la millora de l’espai públic i l’adequació d’edificis per a usos socioculturals

Les obres s’han d’executar abans de la finalització del 2009

Foto: Antic Museu de Cal l’Arrà (font: Cabrils viquipèdia)


El Govern de Cabrils destinarà els 1.185.467 € a projectes per millorar l’espai públic del poble i adequar edificis per a usos socioculturals. En aquest sentit, l’Ajuntament rehabilitarà el Museu Arxiu Municipal situat a Ca la Lluïsa i les masoveries del Mas Maria per ubicar l’Hotel d’entitats. Pel que fa a les millores urbanístiques, s’arranjaran i pavimentaran els carrers del cas antic i s’acondicionarà amb voreres i enllumenat el carrer Emili Mas Riera que comunica el Torrent Roig amb el cementiri.

Aquest Fons d’Inversió Local Urgent només finançarà obres de nova planificació no previstes en el pressupost per a l’any 2009 i s’hauran d’enllestir abans de la finalització de l’any vinent. Això vol dir que la realització d’aquestes inversions no substitueix les previstes en el pressupost per a l’any vinent. Les sol·licituds s’han d’efectuar abans del 24 de gener adjuntant una memòria explicativa de la inversió a realitzar. Tal com recull el Decret del Fons Estatal d’Inversió Local, el Govern de Cabrils ha aprovat en Junta de Govern Local els projectes que presentarà al Fons.