25.12.08

El Parc de la Serralada Litoral organitza una sortida al Castell de Sant Miquel



El diumenge 28 de desembre al matí
El Consorci del Parc de la Serralada Litoral, amb la col·laboració d'Educació Ambiental Ursus, ha organitzat, pel diumenge 28 de desembre, una sortida al Castell de Sant Miquel.


La sortida començarà a dos quarts de deu del matí i acabarà cap a la una. La trobada es farà davant de l'ajuntament de Vallromanes, des d'on se sortirà amb els vehicles cap a Coll de Can Corbera.
A les deu començarà l'itinerari circular, a continuació s'esmorzarà (cadascú s'ha de portar el menjar i aigua per al camí) i s'iniciarà la pujada al castell. El castell de Sant Miquel té els orígens a l'any 1109. Fou un punt de referència en el període medieval de les poblacions del seu voltant: Montornès del Vallès, Vallromanes, Alella i altres. La sortida ens permetrà descobrir la seva història i les restes que estan amagades per la frondosa vegetació del turó.
La inscripció és gratuïta, però les places són limitades, per això cal fer una inscripció prèvia al Punt d'informació de Can Boquet, obert els caps de setmana i festius de 10 a 14:30h, trucant al Telèfon 656 903 642 o escrivint al correu electrònic psl.canboquet@diba.cat o bé p.slitoral@diba.cat.