12.12.08

Cabrils: La implantació de nous canals de TDT segueix el calendari.



E.S. - Com ampliació a la notícia publicada el mes passat, Tuets cabrils : enllaç. La cadena Barça TV començarà aquest dissabte les emissions en obert a través del canal EDC2 de Televisió Digital Terrestre (TDT), en l'actualitat ( emet en proves: Canal 33 ), coincidint amb el partit que enfrontarà al FC Barcelona i al Reial Madrid, segons que ha informat avui la cadena en un comunicat.

El plat fort de la nova programació de 'Barça TV' en la seva estrena en la TDT serà una prèvia extensa del clàssic.

La transmissió en obert del Barcelona-Reial Madrid només es podrà veure a través de 'La Sisena', ja que aquest encontre no s'emetrà per les televisions autonòmiques, com és habitual els dissabtes.

Les emissions del canal del Barça, gràcies a l'acord al qual va arribar el Barcelona amb el 'Grup Godó', Barça TV, que actualment emet setze hores diàries en sistema d’accés restringit, és un canal temàtic que centra els seus continguts en el FC Barcelona, ja sigui a partir de l’actualitat i la informació, o de l’entreteniment i la divulgació. És un canal que parla de futbol i d’esport, que dóna resposta a la vocació poliesportiva que defineix el club. Si no es disposa de descodificador actualitzable de manera automàtica, s'ha de tornar a sintonitzar de nou: Canal 33 UHF, DBV, veure enllaç

El canal temàtic blaugrana obrirà d'aquesta forma les seves emissions només per a Catalunya a la televisió digital terrestre, mentre que es mantindrà de pagament en les diferents plataformes digitals en les que ha estat emetent els seus continguts per a la resta d'Espanya.

Més enllà d'aquest acord, Barça TV continuarà emetent, a través de subscripció, en plataformes de satèl·lit, cable i internet.