15.5.09

Els Botiguers de Cabrils sortegen un viatge a Venècia



Normes que regeixen el sorteig del Viatge a Venècia, amb durada de tres dies, dos nits, per a dues persones durant un cap se setmana del mes de setembre de 2009, promogut per l’Associació de Botiguers de Cabrils – BAC amb col·laboració i suport de l’Ajuntament de Cabrils:


1. El viatge objecte del sorteig consisteix en una estada de tres dies, dues nits, a dues persones a Venècia, durant un cap de setmana del mes de setembre de 2009 (exclòs el del pont de la Diada), amb sortida divendres i retorn en diumenge, en un hotel amb encant, en regim de allotjament i desdejuni (A.D), bitllets de desplaçaments amb avió amb taxes aeroportuàries incloses.

2. Les 10.000 butlletes, que van del 0000 al 9999, seran lliurades gratuïtament per els comerços associats de l’Associació de Botiguers de Cabrils segons el seu criteri d’acord a una compra mínima establerta en cada cas pel comerç en qüestió.

3. L’establiment segellarà en cada cas el revers de la butlleta lliurada al client i per tant no es consideraran valides aquelles butlletes mancades d’aquest requisit.

4. Restarà premiada, amb l’esmentat viatge per a dues persones a Venècia, la butlleta quines quatre xifres coincideixin amb les quatre ultimes xifres del sorteig de l’ONCE del dia 27 de juny de 2009.

5. El guanyador del sorteig serà posat en contacte amb l’agència de viatges SENDA TOURS, S.A. Parc de Negocis Mas Blau I, Pl. Volateria local 3 Prat de Llobregat (Barcelona ) amb la que haurà de convenir el cap de setmana que li sigui mes interessant.

6. En cap cas es podrà bescanviar aquest premi pel seu valor en metàl·lic.

7. Volem constatar que a requeriment del BAC, el Senyor Joaquim Forcada Pons de Vall, Jutge de Pau del municipi de Cabrils, ha certificat que s’han posat en circulació, per aquest sorteig, butlletes numerades del 0000 fins al 9.999 en talonaris de 100 butlletes correlatives.

http://www.baccabrils.cat/