20.2.10

El Consell Comarcal del Maresme i PIMEC han signat un conveni per el foment de l´ocupació i la millora de la competitivitat .

El Consell Comarcal del Maresme i PIMEC Barcelona han signat un conveni marc de col·laboració per desenvolupar activitats de suport al teixit empresarial de la comarca, incidint sobretot en factors crítics per al seu creixement, com ara la formació.Bernat Costas, conseller delegat de Promoció econòmica i Serveis educatius del Consell Comarcal del Maresme, i Lluís Bahamonde, president de PIMEC Barcelona han signat l´acord a la seu del Maresme Centre de Negocis. més informació
Lluís Bahamonde ha assenyalat que el conveni permetrà major eficàcia en els respectius àmbits d´actuació, i arribar a la major part del teixit productiu local: “junts contribuirem en el desenvolupament econòmic, la productivitat de les empreses, i la millora de l´ocupabilitat de les persones de la comarca del Maresme”. Bernat Costas ha fet incidència en la importància de mantenir una formació adequada a les necessitats reals i ha afegit que el Consell Comarcal, a través del Maresme Centre de Negocis ja està treballant en aquesta línia, “durant el 2009 hem impulsat 22 accions de formació enfocades a diferents col·lectius: persones en situació d´atur, treballadors en actiu i autònoms. En total hem ofertat 253 hores de formació gratuïta de les quals se n´han beneficiat 400 persones”.
Perquè els compromisos del conveni es desenvolupin aviat, es crearà abans d´un mes una comissió mixta formada per les persones interlocutores que figuren a l´acord, i que serà l´òrgan de proposta, seguiment i avaluació de les actuacions dutes a terme.