12.2.10

Espatllats els semàfors que regulen el trànsit a la BV-5022

Afectada la cruïlla de la benzinera i la carretera de Vilassar de Dalt


Afectada la cruïlla de la benzinera i la Carretera de Vilassar de Dalt
Ajuntament informa: Una pujada de tensió, responsabilitat de la companyia elèctrica, ha deixat inactius els semàfors que regulen el trànsit a la carretera de Cabrils, en la cruïlla amb la benzinera i la baixada de la carretera de Vilassar de Dalt.
La pujada de tensió va afectar el programador dels semàfors i l’avaria és d’una complexitat elevada. La companyia que fa el subministrament elèctric de la regulació semafòrica hi està treballant però la reparació té una durada prevista d’una setmana, aproximadament.
En aquest context convé tornar a llegir article “Escalus de la tecnologia” de 31/08/09
on s'esmentava que un dels punts febles del nostre municipi era i és la xarxa elèctrica pels envelliment en certs sectors dels denominats barris i la sobrecàrrega que produeix oscil·lacions: on s'esmentaven variacions de tensió: màxima caiguda de tensió autoritzada (+/- 7%) (*)

(*) La mesura de les variacions de tensió es realitza en períodes d’una setmana. El 95% dels valors eficaços de la tensió subministrada promediats en intervals de 10 minuts ha de situar-se en l’interval de +/- 7%.
Data de publicació: 24/8/2009. Fins que aquest tema no s'arregli amb deteniment i profunditat hi hagi un nou repartiment de les línies i revovaciò no tindrem bona qualitat en el subministrament elèctric.