4.2.10

Vaga a TV3 per la 'interminable' negociació del nou conveni



Aturada parcial dijous de 12 a 16 hores

Vaga a TV3 per l’allargament “interminable” de la negociació del conveni, que segons els convocants “ha acabat amb la paciència dels treballadors”. La convocatòria és pel proper dijous de 12.00 a 16.00 hores.

La vaga a TV3 ha forçat a la direcció a improvisar una programació especial des de les 12.00 hores fins a les 16.00 hores. El Telenotícies Migdia serà substituït per un informatiu de només 18 minuts en format 3/24.

Segons han confirmat fonts de CCOO a CatalunyaPress, la convocatòria de vaga es va aprovar en assemblea per una "majoria aclaparadora" i ha començat a les 12.00 hores.

A més, informen que el seguiment ha estat "massiu" als edificis de Sant Joan Despí, on només unes 90 persones no han secundat la vaga. Als locals d'Imagina s'han buidat els platós i les oficines i només unes 10 persones, majoritàriament càrrecs de direcció, no han seguit la vaga. A les delegacions de Madrid i Tarragona el seguiment ha estat total.


Per fer front a la falta de personal, la direcció de TV3 ha preparat una programació especial que consisteix en l'emissió d'una sèrie de documentals i més "programació enllaunada".