22.1.07

Les obres de la carretera de Cabrils duraran 4 mesos

Des de principis d'any i fins que finalitzin les obres de construcció de la rotonda i per tal de facilitar la seva construcció, a la carretera BV-5022 que uneix Cabrils amb Vilassar de Mar, s’han establert desviacions del trànsit rodat. El carril descendent resta tallat, des de l’Avinguda Carles Tolrà fins al carrer Montcabrer per tal de facilitar la tasca als treballadors de l’obra, dotant-los d’una zona de seguretat. D’aquesta manera, els vehicles que baixen cap a Vilassar de Mar ho faràn pel carril habitual de pujada. Per la seva banda, els vehicles que es dirigeixen cap al casc urbà de Cabrils hauràn de desviar-se pel carril interior del Passeig de Cabrils.
Cal destacar els canvis de prioritats en els carrers de la zona, per tal de fer el més fluid possible el trànsit per la zona d’obres.

La rotonda, que estarà situada enfront del Camí de Muntanya, permetrà als vehicles dirigir-se a la nova urbanització de Can Badia i facilitarà l’accés a Vilassar de Dalt sense la necessitat de passar pel centre de Cabrils. Aquestes obres són finançades integrament pel promotor de la Urbanització de Can Badia, i està previst que finalitzin en 4 mesos.
http://diarimaresme.com/noticies/societat/canvis-en-la-circulacio-a-cabrils/