16.2.07

"8 persones"

Des de la comissió de festes ens agradaria agrair a les 8 persones, les quals podríem anomenar nom per nom, la seva assistència al ball del dissabte 3 de febrer, en motiu dels tres tombs.
El ball va tenir una nombrosa afluència de gent, gent de Cabrera, Mataró, i altres pobles dels voltants, gent que va venir gràcies a l’autopromoció de la banda que tocava aquella nit.
Des de la comissió creiem que és molt trist, que la gent del poble no assisteix-hi ni posi cap interès als actes que amb bona voluntat i desinteressadament, nosaltres organitzem.
Gràcies a aquest interès del poble, a nosaltres cada cop ens costa més organitzar actes, ja que a la vista està, aquestes coses ens fan baixar força la moral.
Això sí, quan es fa alguna cosa amb gran afluència de ciutadans i sorgeix algun petit error, allà sí que hi són per queixar-se, gràcies a això, les festes es tornen molt monòtones, ja que sempre que intentem fer algun acte nou, els ciutadans no hi posen cap interès.
Remarquem que donem les gràcies als pocs cabrilencs que van assistir al ball.
Amb aquest escrit no volem ofendre a ningú només sensibilitzar a la gent del poble sobre aquest tema i saber la opinió de tots vosaltres.
Des de la comissió de festes esperem que això canvi i així poder gaudir del pròxim carnaval i la ja propera festa major de Santa Creu.

Comissió de Festes de Cabrils


A continuació, "pastem" el programa de Carnestoltes d'enguany.

Dissabte, 17 de febrer de 2007
A les 10:30, al carrer Emília Carles
CONCENTRACIÓ de disfresses i disfressats

Tot seguit, XOCOLATADA per a tothom

A les 11:30, al carrer Emília Carles
RUA DE CARNAVAL amb la “Banda Vatua”

A les 23:00, a la Fàbrica
BALL I CONCURS DE DISFRESSES AMB L’orquestra ORGUE DE GATS