5.2.07

La "blogosfera" de Cabrils creix

El president de la urbanització de La Llobera (web), Xavier Albella, s’acaba d’incorporar a la blogosfera cabrilenca. El primer bloc documentat de Cabrils va ser el de Francesc Ponsa, l’actual regidor republicà al nostre poble. Ara recentment, el regidor del VIC, Alfred Serrano, també n’ha obert un.
D’altra banda, Tu ets Cabrils és el primer bloc d’informació diària que ha aparegut al nostre municipi. Aquest mitjà, amb 7 mesos de vida i gairebé 10.000 visites comptabilitzades, ha construït un espai comunicatiu a Cabrils que permet als veïns i veïnes del poble estar al corrent de l’actualitat municipal. A falta d’altres mitjans – com podria ser la Ràdio municipal – el “Tuets” ha desenvolupat i desenvoluparà un servei públic d’informació. En aquest sentit, des de la redacció del bloc voldriem agrair a totes les persones que ens han enviat informació i ens han fet partícips de les seves opinions la seva humil col·laboració.
Finalment, voldríem crear un registre de blocaires cabrilencs. En aquest sentit, si coneixeu alguna persona de Cabrils amb bloc a la xarxa agrairíem que ens ho féssiu saber a tuetscabrils@gmail.com. De moment, hem trobat l’ Onamel.