5.6.08

Abril participa en el Campus de Futbol Solidari de la Fundació Vicenç Ferrer

El C.E. Cabrils va recollir botes per als nens d’Anantapur


F.P. - L'Albert Abril, un dels coordinadors del futbol base del C.E. Cabrils, ha participat en el Campus de Futbol Solidari que organitza a l'Índia la Fundació Vicenç Ferrer amb la finalitat de promocionar la pràctica esportiva entre els nens d'Anantapur. Abril va viatjar a l'Índia amb uns sacs replets de botes de futbol que havien recollit els jugadors del C.E: Cabrils per a que els d'Anantapur poguessin jugar a pilota calçats. A continuació us reproduïm la crònica que l’Albert Abril ha penjat al bloc del C.E. Cabrils. Allí trobareu més fotos.


Durant uns dies vaig col·laborar en un petit projecte esportiu dut a terme per la Fundacio Vicenç Ferrer a les afores de la ciutat d’Anantapur (India), concretament en un estadi que la Fundació vol promocionar per que els nens/nenes puguin practicar diversos esports.Varem treballar amb un total de 160 nens/nenes de edats entre els 7 i els 14 anys .Al mati començàvem a les 6 h fins les 9h i a la tarda des de les 16h fins les 19h a una temperatura que superava els 40 graus.


Entre entrenament i entrenament vaig poder visitar diferents projectes que tenen consolidats les persones que treballen per la Fundació (Un Hospital General, un Hospital de malalts de Sida, una Escola, una Escola especial per persones cegues, la maternitat i diferents projectes agrícoles i ramaders ). També vaig tenir la possibilitat de anar a diferents pobles a veure famílies que tenien un nen o nena apadrinat per algun integrant del nostre grup.

La totalitat de les botes donades per vosaltres varen ser lliurades als nens i nenes i els diners recaptats es varen donar als dos nens (un nen i una nena) apadrinats pels voluntaris de Cabrils. Moltes a gràcies a tots per la vostra col·laboració.Varen ser uns dies molt intensos (potser moltes coses en poc temps). L’experiència va ser fantàstica, enriquidora en tots els sentits, fins al punt de replantejar-te tot una sèrie de coses...