15.6.08

“L’ART D’AMAGAR-SE DE LA VIDA , O COM FER D’UN MATEIX UN PERFECTE MISERABLE”

Carles Alcoi explica contes per adults i sorteja un viatge



Divendres 13 de juny, a les 20.30 la biblioteca va rebre en Carles Alcoi per explicar-nos contes i històries que ens han fet somriure i riure’ns de nosaltres mateixos. Les situacions tan quotidianes que ens explicava han fet que qualsevol drama el convertís en en una situació del tot còmica.

En Carles és membre de la Associació de Narradors Professionals de Catalunya; tot un expert en l’art de la comunicació. Imparteix tallers de narració oral. Així, doncs, contar contes és el que més li agrada.


Aquest divendres hem pogut escoltar-lo a la biblioteca: … “ que si ens deixa la nostra parella acabem semblant un anunci de l’Ikea,”.. “ que si vivim tots en blocs de pisos iguals,que només canvia la numeració del bloc, 1,2,3 , A;B;C ( també perdem tota identitat) … o “si ens comprem 4x4 com el del veí, i no sabem per què se’l compra el veí però ens el hem de comprar perquè se’l pot comprar el veí…” Retalls del dia a dia tant comuns per tots.

Hem vist tot rient que l’art d’amagar-nos de la vida és el més fàcil!.
Al final de les narracions d'en Carles Alcoi, la Biblioteca va efectuar un sorteig entre els assistents consistent en un viatge a l'Alguer. Felicitem a l'afortunat guanyador. La resta "continuarem viatjant endinsant-nos en una bona lectura".

Mariona Bosch