3.6.08

Pasquín: "Morales actua per motius personals, per la moció de censura"

Ara CiU es queda amb dues regidores: Avelina Morales i Teresa Cabré

A continuació "pastem" la notícia pulicada avui a el Punt: amb les declaracions: de les dues parts i els motius que han portat al regidor Román Pasquin a passar al grup mixt.


El nou regidor de CiU de Cabrils, Román Pasquín, només ha estat edil de la federació en dos plens municipals. Pasquín justifica la seva acció d'abandonar CiU: «No se m'informava.» El regidor assegura: «En cap moment se'm va consultar per saber què s'havia de votar, simplement m'ho volien ordenar.» Pasquín és molt crític amb l'exalcaldessa, Avelina Morales. «No m'agrada l'estratègia d'atac permanent de CiU», diu Pasquín. L'exregidor convergent assegura que el seu objectiu «és treballar per Cabrils i no anar en contra de ningú». «Morales actua per motius personals, per la moció de censura», hi afegeix.

Per la seva banda, Avelina Morales, considera que la marxa de Pasquín «és positiva». «Prefereixo això que no pas tenir un talp a les reunions de CiU», assegura Morales. L'exalcaldessa considera que l'objectiu principal del regidor no adscrit «és entrar govern». Morales manté que Pasquín «ja va mantenir les distàncies només començar». «El dia que va prendre possessió ni ens va avisar», es queixa la convergent. Ara, CiU es queda amb dues regidores: Morales i Cabré.