18.6.08

Els botiguers del carrer Nou denuncien que l’Ajuntament va tancar el carrer “sense previ avís”

Manifesten que qualsevol mesura per millorar el comerç local no es pot prendre “unilateralment”



A continuacio reproduim la carta presentada per alguns dels Botiguers del carrer Nou:

Després de la reunió mantinguda amb el Sr. Jordi Serra i la Sra. Olga Enfedaque, el passat dia 2 de juny, volem manifestar el següent:

lr. Estem en total desacord amb la manera d'actuar de l'Ajuntament, que va tallar el Carrer Nou sense previ avís ni a veïns i als comerciants del carrer.

2n. Per rebre algun tipus d'informació, els botiguers vam haver de demanar que es fés una reunió informativa, la qual només va servir per comunicar-nos que la decisió ja estava presa, que era irrevocable, i que eis botiguers havien de pensar mesures per potenciar el comerç local per explicar-les als Regidors en una segona reunió.

3r. Pel que fa als veins, a data d'avui no han rebut cap mena d'Informació.

Els signants del present escrit estem totalment en contra de la manera dictatorial d'actuar de l'Ajuntament, sense tenir en consideració I'opinió deis afectats per la mesura.
Entenem que si I'Ajuntament executa una mesura d'aquestes dimensions, suposadament "per potenciar el comerç local", ha de tenir previstes altres actuacions que hagin de servir per assolir I'objectiu fixat. Tallar el Carrer Nou i esperar a veure qué passa i esperar a que siguin els propis botiguers eis que busquin solucions és totalment inadmisible.

Per tant, qualsevol mesura encaminada a millorar la situació comercial del municipi ha de se presa amb el coneixement dels afectats, no unilateralment per la persona que ocupa la regidoria.

Cal dir que aquest tancament és fruit d'una moció aprovada pel Ple de l'Ajuntament el passat 27 de setembre amb el títol "Moció sobre la reforma dels carrers: Emília Carles, Domènec Carles, Mestres J. Jambert i M. Rossell i plaça de l’Esglèsia" i presentada pels grups municipals del PSC, GPC, ICV i ERC – Consens per Cabrils.