20.6.08

Vine a portar la Flama del Canigó a Cabrils

Un grup de "piris" pujaran al Canigó i portaran la flama fins a Cabrils en bicicleta


C.P. - Un any més, Cabrils portarà la Flama del Canigó, el símbol dels Països catalans, a Cabrils. La novetat de l'any passat va ser la recuperació de la portada de la flama corrent i en bicicleta des de la rotonda de Cabrera, al costat del Garden de Vilassar de Mar. En aquest sentit, l'organització vol consolidar l'arribada de la flama i per això fa una crida a tots els cabrilencs que vulguin participar d'aquest acte emotiu. Així, doncs, els que vulgueu portar la flama corrent o en bicicleta heu d'estar a les 20:15h al Garden de Vilassar. També hi ha la possibilitat que espereu a la comitiva al pont de les escoles de Cabrils al voltant de les 20:45h per afegir-vos-hi.
Des de les escoles es portarà la flama a l'ajuntament i a la plaça de l'Església on es farà la lectura del manifest i s'encendrà un peveter al campanar.


D'altra banda, sembla ser que cada any l'edició de l'arribada de la flama del Canigó ens porta una sopresa nova. Enguany, un grup de "piris" - entre els quals es troba el cabrilenc Jordi Babra - aniran a buscar la flama al cim del Canigó i la portaran a Cabrils en bicicleta. Déu ni do...

Si voleu conèixer la història de la flama podeu enllaçar aquí.

Si voleu llegir la crònica de l'any passat de l'arribada de la Flama del Canigó a Cabrils, cliqueu aquí.
Si voleu llegir el post d'en Jordi Babra on explica el recorregut que faran per anar a buscar la flama clique aquí.