18.9.08

Cabrils i Vilassar de Dalt organitzen unes jornades revisionistes sobre la història de Catalunya

El cabrilenc Joan Cavaller, de la Fundació Histocat, pronunciarà una conferència sobre els fonaments nacionals de Catalunya en el marc del Correllengua 2008


La Fundació d'Estudis Històrics de Catalunya amb col·laboració amb els ajuntaments de Vilassar de Dalt i de Cabrils, ha organitzat una serie de jornades culturals sota el títol "Jornades d'Història a Vilassar de Dalt i Cabrils amb Histocat". El passat divendres 12 de setembre es van presentar a Vilassar de Dalt amb la presència dels regidors de cultura dels ajuntaments de Vilassar de Dalt i Cabrils, Xavier Yelo i Miquel Ponsa ,respectivament.


Programa de les jornades

CABRILS 19.09.2008 .
Jornades d'Història a Vilassar de Dalt i Cabrils amb Histocat Seguim amb la segona de les jornades culturals que portan per títol, "Jornades d'Història a Vilassar de Dalt i Cabrils amb Histocat". En aquest cas, toca parlar dels íbers, el nostre precedent nacional, i ho farem amb el nostre expert en el tema, en Joan Cavaller. (llicenciat en Història i Filosofia).

Lloc: Biblioteca Pública, c/ Domènec Carles núm.21 - Cabrils (El Maresme)
Data i hora: Divendres 19 de setembre a 2/4 de 9 del vespre.


VILASSAR DE DALT (10.10.2008)

Conferència a càrrec de Josep Catà i Toni Muñoz titulada, "Conseqüències actuals de la repressió borbònica al segle XVIII".
Lloc: Centre Cultural de Vilassar de Dalt, c/ Manuel Moreno núm.30 - Vilassar de Dalt

Data i hora: Divendres 10 d'octubre a les 8 del vespre.