9.9.08

L’exmilitant del PP, Alfred Serrano, a favor del dret a decidir dels Països Catalans


L’actual regidor del VIC i exmilitant del PP, Alfred Serrano, s’ha adherit al manifest Decidim!, a favor del dret a decidir del poble català. Aquest manifest està dirigit als càrrecs electes dels Països catalans amb l’objectiu d’assolir els següents compromisos:


- Articular un ampli moviment d’alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores en favor del dret democràtic del poble català a decidir lliurement el seu futur; obrint un procés de diàleg i col·laboració amb càrrecs electes locals dels diferents territoris dels Països Catalans per avançar en aquest mateix objectiu.

- Contribuir a generar un clima d’opinió favorable al dret a decidir al si del municipalisme català.
realitzar activitats d’afirmació nacional i democràtica adreçades al conjunt de la ciutadania, amb l’horitzó d’obtenir el ple reconeixement del dret del poble català a decidir lliurement el seu futur.

- Fomentar dinàmiques obertes, participatives, socialment integradores i individualment respectuoses en el procés d’avenç cap a l’exercici del dret a decidir.

- Ajudar a fer conèixer internacionalment la reivindicació del dret a decidir del poble català a partir de contactes institucionals amb autoritats locals d’Europa i d’arreu del món.

- Emplaçar activament les administracions locals superiors i el Parlament de Catalunya per tal que es duguin a terme les iniciatives necessàries per tal que es reconegui institucionalment el dret del poble català a decidir lliurement el seu futur.

A més a més de Serrano, els regidors de CiU i ERC-Consens x Cabrils també s’han adherit a Decidim! Si voleu llegir el manifest, podeu clicar aquí.