3.9.08

Vint cabrilencs participaran aquest dissabte a la cursa Burriac atac


Dissabte 6 de setembre a les 21:30h a l’ajuntament de Vilassar de Mar


Aquest dissabte es celebrarà la quarta edició de la cursa nocturna Burriac atac que organitza el Centre Excursionista de Vilassar de Mar. Aquesta prova, que compta amb un recorregut d’uns 17 km., presenta la singularitat que comença i acaba a zero metres sobre el nivell del mar.

Enguany, vint corredors cabrilencs s’han inscrit a la cursa. Molts d’ells ja han participat en les anteriors edicions com en Dani Cano, l’Albert Jorba, el Gerard Rebés, en Víctor Fabregat, en Jordi Fa, en Pere Martínez o en Rafel Battestini. Cal lamentar l’absència de dos dels corredors més actius de Cabrils, com són en Jordi Babra i en Sergi Andrés, baixa per lesió i per agenda, respectivament.



Al capdavant de l’organització de la cursa trobem l’Àlex Rebés, atleta local que ha participat en diversos Iron Man, i que juntament amb els companys del centre excursionista vetllaran pel correcte desenvolupament de la prova. A més, una dotzena de voluntaris de Cabrils col·laboren en la senyalització de la cursa. L'ajuntament de Cabrils col·labora a través de la Regidoria d'Esports.

Com podeu comprovar, és una cursa amb un marcat accent cabrilenc.