8.9.08

Modifiquen el trànsit de l’àmbit de l’Avinguda Santa Elena per millorar la circulació


Segons informa l'ajuntament, durant els propers dies i amb motiu de la recent construcció de la rotonda a la BV-5022, i de la nova escola de primària “Mas Maria” al costat de la ja existent “l’Olivera”, i tenint en compte el pla de mobilitat elaborat al 2002 per una empresa especialitzada, es durà a terme la modificació circulatòria de tot el lateral de la riera, (Avda. Sta. Elena i de l’Avda. de les Escoles) des del carrer de Can Campins i fins la rotonda de la BV-5022. També es modificarà el c/Josep Pla, que fins ara era de doble sentit, i que passarà a ser un de sol, de sentit ascendent.

Aquestes modificacions van encaminades a millorar una major fluïdesa del trànsit, molta més seguretat per als vianants i conductors, i l’increment d’un nombre considerable de places d’estacionaments de les que hi ha actualment.

Prenent com a punt de referència la Carretera de Vilassar de Dalt, les modificacions proposades són les que a continuació s’enumeren:

• L’Avinguda Sta. Elena (zona dels apartaments de Cabrils-2) que fins ara era de doble sentit, passa a ser només de sentit ascendent, amb estacionament en “semibateria” a tots dos costats.

• L’avinguda Sta. Elena (zona de les cases del Mil•lenari de Catalunya i apartaments Sta. Elena) deixarà de ser de doble sentit per tal de ser només en sentit descendent, permetent l’estacionament en semibateria al costat de la riera.

• L’avinguda de les Escoles (zona escola l’Olivera) que fins ara era de sentit ascendent, canvia a descendent per tal de donar continuïtat al carrer fins la rotonda. En aquest tram de carrer l’estacionament es seguirà fent en filera com fins ara, ja que la seva amplada no el permet en semibateria.

• El carrer Sant Sebastià, que fins ara era de doble sentit, passarà a ser de un sol sentit en el tram que va des de la BV-5022 i fins el carrer Els Peretons, la qual cosa significa que el pont ubicat a la carretera només serà d’entrada.

• El carrer Concepció Camí canvia el sentit de circulació.

• El carrer Josep Pla només serà d’un sol sentit (ascendent).