6.11.08

170 entitats estan convidades a participar en la gestió del Parc de la Serralada Litoral

El Consorci del Parc de la Serralada Litoral ha convocat 170 entitats dels municipis del Maresme i del Vallès Oriental, i d'altres que fan activitats dins del territori, a una reunió on es proposarà la creació d'una Assemblea d'Entitats del Parc.

Amb aquest objectiu, avui a les cinc de la tarda tindrà lloc a Teià (Casa municipal de cultura 'La Unió', Pg. de la Riera, 116) una trobada a la que hi són convidats els representants d'aquelles entitats que tinguin objectius comuns amb els diferents aspectes de gestió del parc.
Així, s'ha convidat a un bon nombre d'agrupacions i associacions dels sectors agroforestal, de serveis, esportiu, i a entitats educatives, científiques, cíviques, culturals i conservacionistes. Tot i això, és probable que hi hagi altres entitats que no hagin estat convidades a participar en la jornada en base a aquest primer cens.
Amb la creació d'aquest òrgan, que es preveu que tingui la màxima autonomia d'organització i funcionament, en el marc de l'acord de creació adoptat pel Consell Plenari, es proposa avançar encara més en els processos de participació ciutadana en la gestió dels espais de la Xarxa de Parcs Naturals.

Fitxa tècnica
Òrgan gestor: Consorci del Parc de la Serralada Litoral
Institucions que formen el consorci: Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya, Consell Comarcal del Maresme, Consell Comarcal del Vallès Oriental i els Ajuntaments de: