19.11.08

Núria Feliu, a la Biblioteca


"Desvetllant poemes: lectura de les sardanes més populars", a càrrec de Núria Feliu

Núria Feliu i Mestres, coneguda com la Feliu, cantant i popular personatge, va començar a donar les seves primeres passes dins el món artístic com actriu.

Encara que coneguda com a Barcelonina Universal, ella porta com un honor haber nascut al poble de Sants, on viu encara. Allí els seus conciutadans han posat una placa commemorativa a la façana de la casa on va néixer.

Per això a Núria Feliu la Generalitat li va concedir l’any1985, la màxima distinció que pot tenir un ciutadà del nostre país, la Creu de Sant Jordi, que premiava tota una vida de treball i entrega a aquesta terra que ella, tant estima. Actualment Núria Feliu fa lectures poètiques en el que participa exclusivament com a rapsoda:

RECITA LES SARDANES MÉS POPULARS DESVETLLANT POEMES
Núria Feliu i l’escriptor i especialista en el món de la sardana Lluís Subirana, inclou títols tan coneguts com «La Santa Espina», «Les fulles seques», «La sardana de les monges», «L’Empordà», «Marinada», «Somni», «Maria de les trenes», «A la plaça hi ha sardanes», «Sota el mas ventós» i «Juny», entre d’altres, fins a un total de 23.




21 Novembre de 2008

Desvetllant poemes: lectura de les sardanes més populars", a càrrec de Núria Feliu.

Lloc: Biblioteca

- 20:30 h .