17.11.08

L’Ajuntament organitza una conferència per abordar els entrellats de la crisi

"Crisi financera: com afecta als particulars i als Ajuntaments", a càrrec de Joan Ripoll, doctor en Ciències Econòmiques i del responsable dels Serveis Econòmics Municipals.
Lloc: Biblioteca
Data: 19 Novembre de 2008 - 20:30 h


Notícies relacionades:
13/11/08
Els països de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic- (OCDE) en la que està Espanya- han entrat en recessió econòmica, una situació que s'espera es prolongui durant 2009. Aquestes dades els ha donat a conèixer l'organització aquest dijous després de revisar a la baixa les perspectives de creixement per als seus països membres i que augura una caiguda del 0,3% del seu Producte Interior Brut (PIB) en 2009. L'organització, que agrupa 30 països dels més rics del planeta, preveu a més una baixada de preus al mercat immobiliari. L'OCDE calcula que Estats Units tindrà una caiguda del PIB del 0,9% l'any que ve; la zona euro, del 0,5%, i Japó del 0,1%.

L'economia espanyola va registrar en el tercer trimestre de l'any una caiguda del 0,2%, la seva primera reculada intertrimestral des de 1993. Així ho ha confirmat l'Institut Nacional d'Estadística (INE), El comunicat de l'INE