27.11.08

Cabrils, amb el cinema en català

A partir d'aquest diumenge, 30 de novembre, s'inicia una campanya per potenciar el cinema en català. Aquestes projeccions s'han organitzat conjuntament entre l'Ajuntament de Cabrils i la Comissió Pro-viatge de Fi de Curs dels alumnes de 6è de l'Escola "L'Olivera".







Els propers, 30 de novembre i 14 de desembre, es projectaran dues pel·ícules de cinema en català al Centre Cívic "La Fàbrica". Aquestes sessions seran matinals, iniciant-se a les 11 del matí.
Les pel·lícules seran KUNG FU PANDA, el proper 30 de novembre i WALL·E, el 14 de desembre.


L'entrada tindrà un import de 5 euros i part dels guanys es destinaran pel viatge de fi de curs que els alumnes de 6è de l'Escola"L'Olivera" realitzaran aquest curs. D'aquesta manera es potenciarà el cinema familiar en català i, alhora s'ajudarà en la recol·lecta de dienrs per a aquest infants cabrilencs.

KUNG FU PANDA
Argument:
Po és un ós panda, que tot i ser molt mandrós, és un apassionat del Kung Fu, un passatemps que no encaixa gaire bé amb la seva feina al restaurant familiar. Per poder salvar la vall on viuen, Po s’haurà de concentrar en el kung fu i estudiar arts marcials amb els seus ídols, els Cinc Furiosos: Tigre; Grua; Pregadéu, Vibra i Mico, sota el lideratge del mestre Shifu.
Trailer web Dream Works : Click here






Wall .E.

Sinopsi: Un robot busca una casa a l'espai.
l’últim film de la factoria Disney-Pixar.


Es tracta d’una comèdia còsmica animada per computadora que té per protagonista el robot Wall.E. Després de centenars d’anys de vida en solitari realitzant el treball per al qual ha estat dissenyat -netejar la terra- Wall.E descobreix una nova missió a la seva vida quan es troba amb un robot explorador anomenat EVE. Tots dos viatgen a través de la galàxia i desencadenen una de les més excitants i imaginatives comèdies d’aventures que s’han portat al cinema.


A més, hi haurà servei de bar per a tots els assistents.